Glazbena diva Josipa Lisac na sceni je već pedeset godina…

Glazbena diva Josipa Lisac na sceni je već pedeset godina…

Podijeli
JEDNA OD NAJVEĆIH 50 godina impresivne glazbene karijere Josipa obilježava koncertima. Najvećim uspjehom smatra činjenicu da je toliko dugo opstala na sceni

Josipa Lisac (67) na bini je od svoje 12. godine. Karijeru je započela početkom rujna 1967. s grupom O’Hara.

Pola stoljeća bogate glazbene karijere od početka ove godine pjevačica obilježava koncertima. Večeras ima zakazan nastup u Chicagu, nakon kojeg slijede koncerti u New Yorku i Torontu, te onaj zagrebački kojim će zaokružiti čitavu priču.

– Uspjela sam nositi u sebi toleranciju i ustrajala da bih mogla dočekati tih 50 godina – izjavila je nedavno u jednom intervjuu. Koncerti su joj i danas rasprodani, a najvećim uspjehom smatra, kako kaže, upravo činjenicu da je toliko dugo opstala na sceni.

Najveća i jedina ljubav u njezinu životu bio je i ostao Karlo Metikoš, koji je iznenada preminuo 1991. u 51. godini. Zajedno su bili 20 godina. Od tada Josipa radi koncerte u njegovu čast.

– Uvijek sam govorila da postoji samo jedna ljubav. Karlo je za mene bio i ostao poseban. Nakon njega u mojem srcu više nema mjesta, ono je zauvijek popunjeno – rekla je svojedobno Josipa.

24sata.hr

Podijeli