Filip Dizdar opjevao prekid veze

Filip Dizdar opjevao prekid veze

Podijeli

Mladi i svestrani Filip Dizdar predstavlja novu pjesmu jednostavnog naziva „Idi sad“. Riječ je o power baladi koju je uglazbio Alan Dović dok je tekst napisao sam Filip. Pjesma govori o prekidu, ali ne gleda to kao poraz ljubavi, već slavi ljubav kao takvu.

U pripremi je i izrada spota koji bi trebao ugledati svjetlo dana unutar sljedeća dva tjedna i predstavit će priču pjesme iz jedne sasvim druge perspektive.

„Kad mi je Alan poslao prvu demo verziju pjesme s engleskim riječima odmah me osvojila melodija. Jedno vrijeme sam je samo preslušavao i pokušavao naći refren.

“Idi sad” je došlo prirodno i ostatak pjesme se nastavio na taj refren. Pjesma pjeva o prekidu, ali u isto vrijeme i slavi ljubav koja je postojala. Ovo mi je vokalno najzahtjevnija pjesma dosad i trudili smo se otići u neki novi smjer s produkcijom i zvukom. Na pjesmi radimo već neko vrijeme i trebalo joj je vremena da sazrije i mislim da smo to postigli. Krajem 5. mjeseca kreću nastupi s bendom gdje ćemo predstaviti novi materijal.rekao je Filip

Za mastering pjesme je bio zadužen Dragutin Smokrović-Smokva dok je bubnjeve odsvirao Nikola Babić.

„Trenutno intenzivno radimo na materijalu za novi album, a u pripremi je i pjesma za ljeto koja će biti glazbeno novi zaokret.“najavio je Filip daljnje planove

 

Filipa Dizdara možete pratiti na njegovoj

Facebook stranici i na Youtube kanalu

Podijeli