Exkluzivna video premijera – MAJA ŠUPUT “ILEGALNO”

Exkluzivna video premijera – MAJA ŠUPUT “ILEGALNO”

Podijeli
Najveći grad luksuza, arapska metropola Dubai, Nikki Beach Resort  & Spa Dubai koji se nalazi u samom srcu četvrti Jumeirah, pijesak, dine, pustinja.. samo su neke od lokacija na kojima je Maja snimila visokobuđetni spot za najnoviju hit pjesmu ILEGALNO. Pjesmu Ilegalno napisao je poznati tekstopisac Dušan Bačić, glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, koji je zajedno sa Denisom Mevlja napravio aranžman. Osim impresivnog Nikki Beach Resorta i vruće pustinje Maja se prema scenariju isplaniranom do posljednjeg detalja u režiji Dominika Roberta Balaško vozila u Mustangu ulicama uzavrelog Dubaija, a glavna muška uloga u spotu dodijeljena je vrhunskom top modelu iz Dubaija Izu O.

U već dobro poznati grad Maja se uputila sa cijelom svojom ekipom, stilistom i prijateljem Markom Grubnićem, vizažisticom Ladom Mitrašinović i frizerkom Valentinom Čajo.

„ Spot je sniman puna četiri dana, u njega je uloženo puno truda i rada te vjerujemo kako će se svidjeti publici koja će uživati gledajući ga kao što smo i mi uživali snimajući ga  Kako bi izbjegli turiste morali smo snimanje započeti svako jutro u 7 sati što znači da je ustajanje i spremanje počinjalo već u 5. Nakon snimanja opuštali smo se u čarima gastronomske ponude koju Dubai ima na pretek, a obzirom da noćni život toga grada znam napamet iskoristili
smo svaku minutu na putovanju. Ugodno smo bili iznenađeni modelom kojeg smo uzeli preko tamošnje modne agencije jer je bio zaista profesionalan i simpatičan, a njegovo znanje pojedinih riječi našeg jezika nasmijalo je cijelu ekipu do suza, kazala nam je Maja. „

Po povratku iz Dubaija Maja nastavlja u svom tempu, očekuju je brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj, a već od lipnja kreće na veliku turneju duž Jadranske obale na kojim koncertima će svakako svoje mjesto naći i novi Majin hit Ilegalno.

Podijeli