El Croata & OMGHack predstavljaju pjesmu Bruce Lee: Za pjesmu ne postoji...

El Croata & OMGHack predstavljaju pjesmu Bruce Lee: Za pjesmu ne postoji karantena

Podijeli

Prošlu jesen Jurica Popović aka. El Croata snimio je duet na engleskom jeziku s mladim Kinezom Leo Wai- em, umjetničkog imena OMGHack, ni ne sluteći što će se događati u skoroj budućnosti. Tema pjesme je Bruce Lee, kao jedna personifikacija borbe dobra sa zlom.

“Nije mi bila namjera pjesmu uopće puštati kod nas, ali novo nastale okolnosti su me na to navele. Budući da za pjesme ne postoji karantena, evo je pred vama.” rekao nam je Jurica Popović te nastavlja:

“U vrijeme izmijenjenih vrijednosti i slijedno tome globalno traumatičnih stanja, ipak se osjećam korisno za ljudski rod, jer glazba podiže duh i daje poleta za budućnost. Možda izreka „sit gladnom ne vjeruje“ uskoro izgubi svoje značenje.Teško se zavući u nečije misli i procjeniti njegovo stanje duha, ali vjerujem da ćemo svi  ponešto naučiti iz ove nove globalne situacije. Više ćemo paziti jedni na druge, čovjek će se okrenuti čovjeku… vratiti se strpljenju i poniznosti što nam je nekako promaklo u prevelikoj strci za savršenim… A što je to uopće?

Recimo da se Majka Zemlja malo umorila i  da će joj dobro doći odmor od naše jurnjave, pohlepe, zagađivanja, loših misli….još kada bismo mogli zaustaviti momet kolektivne panike koja stvara negativno energetsko polje oko nas, siguran sam da bi nam virusi teže naškodili. Jednostavno je objašnjenje za to: lijepe misli jačaju naš organizam, time i imunitet, a dobar imunitet lakše se brani….braneći sebe – branimo druge – branimo prirodu – branimo Zemlju…i tako zatvaramo ojačani krug svjetlosti oko nas.”

“Glavu gore i osmijeh na lice!” poručuje nam svima El Croata!

„…All Nations
Have to be free
All Nations
Like a Joshua tree…“

  • Video by El Croata & OMGHack
  • Video colour edit: Ivan Marevich
  • Autor videa: J.P.
  • Snimao, miksao i masterizirao: Mihael Blum
  • Snimano u studiju „Magic Music“ i  Sydney AUS
  • Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović
  • ℗ & © 2020. MAGIC MUSIC PRODUCTION

Podijeli