Dvostruka sreća Ivane Marić, u iščekivanju prinove u obitelji, objavila i novi...

Dvostruka sreća Ivane Marić, u iščekivanju prinove u obitelji, objavila i novi video spot za ljetni hit ‘Jao meni’!

Podijeli

Ivana Marić ovih dana itekako sjaji od sreće. Pjevačicu koju i inače krasi izrazita pozitiva i zarazan osmijeh, s javnošću je podijelila najsretniju vijest, o iščekivanju prinove u obitelji.

Ivana sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem čeka drugo dijete, a sedmogodišnja kćer Vita, jako se veseli sestri ili bratu.

Osim na privatnom planu, Ivani sve od ruke ide i na poslovnom planu. Naime prije nepunih mjesec dana predstavila je pravu ljetnu glazbenu bombu pod naslovom ‘Jao meni‘, koja je doslovno ‘eksplodirala’ u radijskom eteru.

Ivana tu nije stala, već je sa svojom vrijednom ekipom i provjerenim suradnicima, snimila veseli i šaljivi video spot za istoimeni singl. Spot je ovoga puta zaista poseban i drugačiji od svih prethodnih, jer je upravo u njemu u posljednim kadrovima Ivana obznanila vijest o slatkom iščekivanju, drugog djeteta.

‘Video spot snimali smo na bazenu ispred kuće mog basiste Vedrana, te se ovom prigodom zahvaljujem njegovoj obitelji na gostoprimstvu. Malo smo zaroštiljali, čekali da sunce popusti i krenuli u akciju. Redatelj Dario Lepoglavec i njegov asistent Alen Tkalčec, ekipa je sa kojom već treći put, na obostrano zadovoljstvo surađujem. Prošli smo scenarij nekoliko puta i uspjeli snimiti spot u jednom kadru uz osmijehe i veselje. Nakon toga uslijedilo je kupanje i druženje, pravi team building!’, otkrila nam je Ivana.

Jao meni‘ su dvije riječi koje je svatko od nas izgovorio stotine puta i baš sam se zbog njih zakačila za ovu pjesmu. Mislim da pozitiva koju širi i koja se osjeća dok slušate ovu pjesmu će vas jednostavno natjerati da je slušate sve više! ‘, kazala je Ivana za ljetni hit koji autorski kada je tekst u pitanju potpisuje Andrea Čubrić, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ivan Škunca.

Autor glazbe: Ivan Škunca
Autor teksta: Andrea Čubrić
Autor aranžmana: Ivan Škunca
Glazbeni producent: Ivan Škunca
Miks: Ivan Škunca

Video: Dario Lepoglavec
Asistent: Alen Tkalčec

Podijeli