Dua Lipa korak bliže iščekivanom albumu “Future Nostalgia” s novim singlom i...

Dua Lipa korak bliže iščekivanom albumu “Future Nostalgia” s novim singlom i video spotom “Physical”

Podijeli

Korak smo bliže albumu “Future Nostalgia” koji izlazi 3. travnja!
 Svjetska pop zvijezda Dua Lipa danas je isporučila najnoviji singl “Physical

“Physical” je drugi singl s njezinog nadolazećeg, drugog izdanja “Future Nostalgia” čiji je službeni izlazak zakazan za 3. travnja ove godine. Tu je i pripadajući naelektrizirani video spot prepun šarenih boja koji je režirao Lope Serrano, cijenjeni kreativac iz produkcijske kuće CANADA koji između ostalog stoji iza videa “The Less I Know The Better” Tame Impale. 

“Physical” je samim time i nastavak na prvi singl “Don’t Start Now” koji se osmi tjedan zaredom našao na vrhu službene radijske liste Airplay Radio Chart i koji je do sada prodan u više od milijun primjeraka. Novi album biti će dostupan za download na svim digitalnim platformama, ali i u fizičkom obliku u sljedećim formatima: neonsko ružičasti vinil, CD, picture disc, zlatna kaseta i deluxe box set.

“Ono što sam htjela postići s ovim albumom je bijeg iz moje komfor zone i postaviti si izazov da radim glazbu koja bi se mogla smjestiti uz moje omiljene klasične pop pjesme, koja je istovremeno svježa i samo moja” pojasnila je još prošle godine u priopćenju te nadodala: “Za novi album inspirirali su me mnogi izvođači, od Gwen Stefani i Madonne, do Moloko, Blondie i Outkasta”.

Singlove “Physical” i “Don’t Start Now” pronađite i na našoj Deezer playlisti najnovijih singlova. Njezin debi album potražite i u Dancing Bear prodavaonicama i na našem web shopu.

Popis pjesama na albumu “Future Nostalgia”:

 1. Future Nostalgia
 2. Don’t Start Now
 3. Cool
 4. Physical
 5. Levitating
 6. Pretty Please
 7. Hallucinate
 8. Love Again
 9. Break My Heart
 10. Good In Bed
 11. Boys Will Be

Dua Lipa iza sebe ima dvije Grammy i tri Brit nagrade, debitantski album joj je prodan u 4 milijuna primjeraka diljem svijeta te je ostvarila brojku od 60 milijuna prodanih singlova i preko 500 milijuna streamova singla “Don’t Start Now”. Najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju.

Dua Lipu pratite na njezinoj službenoj straniciInstagramuTwitteru i Facebooku. Singl “Physical” slušajte na Deezeru, a njezin debitanski album možete nabaviti u Dancing Bear dućanima i ostalim bolje opremljenim prodavaonicama ploča te putem Dancing Bear webshopa.  

Dua Lipa, foto: Facebook

Podijeli