Drama u Zadru: Rastaju se Mladen i Brankica Grdović?

Drama u Zadru: Rastaju se Mladen i Brankica Grdović?

Podijeli
Vijest koja se proširila internet portalima iznenadila je mnoge. Supruga zadarskog pjevača Mladena Grdovića, Brankica na Općinskom sudu u Zadru navodno je podnijela zahtjev za razvod braka u kojem su popularni pjevač i njegova partnerica proveli 20 godina

Mladenov menadžer Ljubo Šeperić rekao nam je da nije upoznat s time da je Brankica Grdović predala papire za razvod.

‘Rastali smo se prije nekoliko dana nakon gaže no nije bilo nikakvih tenzija između Mladena i Brankice, sve je bilo u redu. Njihov odnos uopće nije bio napet u posljednje vrijeme, naprotiv, tako da ne znam ništa o rastavi niti je još došao nikakav službeni papir ni dopis od suda’, kaže Šeperić.

Glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić do sad nije davao nikakve izjave za medije, no neslužbeno doznajemo kako postoji zahtjev koji je Brankica podnjela za rastavu. Kako je proces tajan, zasad nije poznat razlog njezine tužbe.

O pjevačevom odnosu sa suprugom Brankicom godinama se već piše. Prošlog ljeta priveden je u obiteljskoj kući u Zadru, nakon dojave o obiteljskom nasilju. Dva dana kasnije pušten je iz pritvora, a pred sucem za prekršaje završila je i njegova supruga. No, par je sve razmirice kao i do sada riješio te su zajedničkim snagama vratili bračni sklad.

‘U  svakom braku ima trzavica, ljudi imaju razmirice i mire se i tu nema ničeg čudnog’, ispričala je Brankica u listopadu prošle godine za tportal. Dodala je da su već umorni od silne negativne energije. Sa zadarskim pjevačem već je 28 godina, od čega 20 u braku. Pjevačevo izvanbračno dijete, alkoholizam, ni obiteljsko nasilje nisu uspjeli pomutili njihovu bračnu sreću, no hoće li ovo biti konačan kraj ili će kao i do sada smiriti tenzije, pokazat će vrijeme.

tportal.hr

 

Podijeli