DOBRE VIJESTI IZ ŠTRIGOVE Svih 59 studenata dobiva po 2.000 kuna jednokratne...

DOBRE VIJESTI IZ ŠTRIGOVE Svih 59 studenata dobiva po 2.000 kuna jednokratne pomoći!

Podijeli
Foto: Željko Matulic

Za kraj tjedna donosim lijepe vijesti iz Općine Štrigova, koja utonjena u gustu maglu iščekuje Martinje po klijetima i podrumima najboljih hrvatskih vinara. Prije nekoliko dana završen je rok za podnošenje Zahtjeva ili zamolbi za dodjelu jednokratnih novčanih pomoći studentima.

Danas u petak 8. studenog, znamo, kako je u općinu pristiglo 59 zahtjeva ili zamolbi i svima će biti udovoljeno što je sjajna vijest. Svaki od studenata dobiva po 2.000 kuna, koje će im biti podijeljene ili isplaćene u studenom i prosincu, naravno ove godine.

Isto tako u Općini Štrigova doznajemo kako je još do do 1. prosinca 2019. otvoren Natječaj za poticaje za kupnju nektretnina i zemljišta te stanova za sve ljude, poglavito za mladež. Do sada je pristiglo 17 zamolbi, što sve u općini veseli, jer pokazatelj je to kako ljudi žele ostati ili doći u Štrigovu, koja sada nudi nove nade za kvalitetan i zadovoljstvima ispunjen život. Istina je i kako na području Općine Štrigova posao mogu naći mnogi profili radnika, prvenstveno u proizvodnim i zanatskim djelatnostima.

Podijeli