DNCE objavili novi EP – „People To People“!

DNCE objavili novi EP – „People To People“!

Podijeli

Popularni DNCE iznenadio je svoje obožavatelje potpuno neočekivanim potezom! Preko noći su objavili novi EP pod imenom „People To People“. Ovo izdanje sastoji se od četiri potpuno nove pjesme, a hrvatskoj publici dostupno je na Deezeru i Google Playu:

https://umhr.lnk.to/DNCEpeople

 Platinasta izdanja, osvojena srca tinejdžera širom svijeta i zarazne pjesme – bend DNCE ima sve to skupa, a sada se vraća po još. Novi EP dolazi uoči velike europske turneje na kojoj će praviti društvo Bruni Marsu. Frontmen benda Joe Jonas objašnjava pozadinu ovog EP izdanja: „Nove pjesme predstavljaju evoluciju koju je bend doživio u posljednjih nekoliko godina. Pjesme su mirnije i sofisticiranije. Zajedno smo sazreli, a s nama i naša glazba.“

 Njihov debi singl „Cake by the Ocean“ pomeo je top-ljestvice širom svijeta, a na Billboard Hot 100 ljestvici došao je do devetog mjesta. Uz to, singl je postao jedan od najsviranijih pjesama 2015. godine. „Cake by the Ocean“ je preuzet s debi albuma „DNCE“ koji je dobio mnogo pozitivnih kritika i predstavio svojevrsno odrastanje frontmena Joe Jonasa koji je kao mlad bio frontmen sa svojom braćom u bendu Jonas Brothers.

 Prošla godina bila je godina velikih suradnji. Bend je napravio veliku suradnju s Nicki Minaj na pjesmi „Kissing Strangers“, a glazbena ikona Sir Rod Stewart im se pridružio na njihovoj obradi njegove pjesme „Do Ya Think I’m Sexy“. Pjesma je prvo predstavljanje doživjela u Las Vegasu na dodjeli MTV glazbenih nagrada prošle godine.

„People To People“ – popis pjesama:

TV In The Morning

Still Good

Lose My Cool

Man On Fire

 

Podijeli