“Dani smijeha” u Čakovcu

“Dani smijeha” u Čakovcu

Podijeli

Nakon Zagreba, Rijeke, Karlovca, Varaždina, Preloga i drugih gradova, i Čakovec će biti domaćin prvih “Dana smijeha” Kerekesh teatra

Kazališna manifestacija odvijati će se od danas 7. prosinca do nedjelje 10. prosinca u čakovečkom Centru za kulturu. Započinje danas u sklopu Tribine ČČ u 20 sati, izvedbom najnovije komedije “Pokopaj me nježno” u režiji Ljubomira Kerekeša. Predstava je premijerno izvedena ovog ljeta u Varaždinu, a ono što je kod nje posebno je činjenica da je glavni lik kojeg utjelovljuje Jan Kerekeš Međimurec.

Zbog velikog interesa predstava će se odigrati i u subotu 9. prosinca u 17 sati. U petak 8. prosinca “Dani smijeha” u 20 sati donose nagrađivanu komediju “Krtice”, komediju s jednim glumcem, ali više od 15 lica, u kojoj se Stjepan Radički, nogometni trener NK Žbunj susreće s državnim neprijateljem broj 1- krticama na nogometnom terenu. U subotu 9. prosinca, nakon predstave “Pokopaj me nježno”, u 20 sati proslaviti će se jubilarna 250. izvedba predstave “Skupština”, s dnevnim redom kakav ni jedno općinsko vijeće u okolici još nikad nije imalo.

Posljednjeg dana, 10. prosinca, Kerekesh teatar donosi predstavu “Očeš nečeš, doktor”, u kojoj se osim o problematici braka govori i o problematici „ženidbe u indijanskom selu“.

Podijeli