COCA COLA CUP Čakovečke nogometašice najbolje su u Hrvatskoj!

COCA COLA CUP Čakovečke nogometašice najbolje su u Hrvatskoj!

Podijeli
Foto: Grad Čakovec

Čakovečke nogometašice najbolje su u Hrvatskoj na Coca-Cola Kupu, najvećem malonogometnom turniru u Europi koji je ove godine okupio više od 40 tisuća natjecatelja, a bio je i najmasovniji sport u sklopu Plazma Sportskih igara mladih koje su se održale u Splitu. Ove godine po prvi je put Kup održan i u ženskoj kategoriji, a na završnici su sudjelovale dvije ekipe naše nogometne škole.

Prva, NK „Nogometna škola Međimurje Čakovec“, okuplja djevojke rođene 2005. godine, a druga NK „Međimurske lepe puce“ godinu i dvije mlađe igračice. Pobijedivši konkurenciju, naše ekipe susrele su se u finalu u kojem su s 2:1 slavile „Međimurske lepe puce“.

Za ekipu Međimurje Čakovec koju je vodio trener Robert Katanec igrale su Barbara Kelava, Katja Sedmak, Morena Mikulić, Nina Varga, Emily Bister, Ema Puljić, Anja Kelkedi, Korina Horvat, Matea Ožura i Helena Damjanović. Međimurske lepe puce vodio je trener Gordan Golik, a ekipu su činile Lea Bartolić, Anja Horvat, Nicole Murk, Lana Zorković, Stela Zorković, Kaja Županić, Dora Kuzmić, Dvina Horvat, Tara Tkalčec i Ema Čurin. Najbolji vratar turnira je Barbara Kelava, najbolji strijelac Helena Damjanović, dok je najbolja igračica turnira Ema Čurin.

Podijeli