Četiri prometne nesreće sa sedam ozlijeđenih u 24 sata na prometnicama Međimurja

Četiri prometne nesreće sa sedam ozlijeđenih u 24 sata na prometnicama Međimurja

Podijeli

Tijekom proteklih 24 sata na međimurskim prometnicama dogodile su četiri prometne nesreće u kojima je ozlijeđeno sedam sudionika.

U prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 9 sati u Nedelišću, Ulici maršala Tita, ozlijeđena je 68-godišnja pješakinja.

Oko 11:30 sati na županijskoj cesti između Sivice i Podturna dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila. Dvojica vozača, 66-godišnjak i 21-godišnjak te 22-godišnja putnica iz jednog od automobila vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezeni su u čakovečku bolnicu.

U poslijepodnevnim satima na državnoj cesti broj 3 između Nedelišća i Pušćina dogodila se prometna nesreća između kombi vozila i osobnog automobila. Ozlijeđena 34-godišnja vozačica i 44-godišnji vozač vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezeni su u čakovečku bolnicu.

Prometna nesreća dogodila se i jutros nešto prije 8 sati, kada je u Nedelišću, Varaždinskoj ulici 66-godišnji vozač kombija, varaždinskih registarskih oznaka, retrovizorom udario u 64-godišnjeg biciklistu koji se kretao biciklističkom stazom. Uslijed siline udara biciklist je srušen na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Vozač kombija udaljio se s
mjesta prometne nesreće bez da je sačekao dolazak policije, odnosno nije pružio pomoć unesrećenom, ali je brzom reakcijom policijskih službenika pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje. Svi unesrećeni u jučerašnjim nesrećama lakše su ozlijeđeni, dok težina ozljeda 64-godišnjeg bicikliste za sada nije poznata.
S obzirom na veliki broj ozlijeđenih osoba u opisanim prometnim nesrećama, iz Policijske uprave međimurske apeliraju na sve sudionike u cestovnom prometu da prilagode brzinu kretanja vozila trenutnoj prometnoj situaciji, osobinama prometnice te svakako da s budnom pažnjom upravljaju svojim vozilima kako bi zbjegli neželjene posljedice, odnosno stradavanje u prometu.

Podijeli