Čakovečkim osnovnoškolcima i ove godine zimski sportski kampovi i radionice

Čakovečkim osnovnoškolcima i ove godine zimski sportski kampovi i radionice

Podijeli

Kao i ranijih godina, Grad Čakovec i tijekom ovih zimskih praznika, u suradnji s osnovim školama te Zajednicom sportova i sportskih udruga Grada Čakovca, organizira zimske sportske kampove i radionice

Čakovečki osnovnoškolci će i ove godine imati priliku sudjelovati u besplatnim kampovima iz plivanja i klizanja, ali i informatičkim, tehničkim i kreativnim radionicama. Ove godine novina su i glazbene radionice i radionice iz baleta. Kako je prilikom predstavljanja naglasio gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, riječ o projektu koji svake godine ima sve veći broj polaznika, a upravo taj interes pokazuje njihovu opravdanost. Zajednica sportova i sportskih udruga kampove provodi već dugi niz godina. Predsjednik Zajednice Bojan Ružić rekao je kako je njihov cilj da se djeci i u vrijeme zimskih praznika omoguće sportske aktivnosti.

Dodao je kako je prošle godine na klizanju sudjelovalo 300 djece, a na kampu iz plivanja 165. Kamp iz klizanja održavati će se od 27. – 30. prosinca, a kamp iz plivanja od 2. – 5. siječnja 2018. godine. Prijavnice će se narednih dana podijeliti u školama, a svi zainteresirani mogu se prijaviti i elektroničkim putem preko internetskih stranica škola i Grada Čakovca.

Podijeli