Bjelica uoči kvalifikacija za LP: ‘Vjerujem da ćemo biti uspješniji‘

Bjelica uoči kvalifikacija za LP: ‘Vjerujem da ćemo biti uspješniji‘

Podijeli

Dinamo je saznao protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka.Suparnik Modrima u drugom pretkolu bit će bolji iz ogleda Šerifa iz Moldavije, kojeg vodi bivši trener Osijeka Zoran Zekić, i gruzijskog Saburtala. Hrvatski prvak danas krenuo s priprema za narednu sezonu i preskočiti će prvo pretkolo, a u drugom i trećem, ako dođe do njega, bit će nositelj na ždrijebu u Nyonu.

“Šerif će znati dosta o nama jer im je trener Zekić, ako oni prođu dalje. Mi njih ne poznajemo dovoljno isto tako ni klub iz Tbilisija. Poznato je da te ekipe nisu u nacionalnim ligaškim natjecanjima i vjerujem da ćemo mi biti uspješniji od bilo koje dvije ekipe koje prođu prvo kolo kvalifikacija”, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica, koji je nahvalio svojeg kolegu iz Šerifa.

“Zekić je ozbiljan i odličan trener. S Osijekom je pokazao svoju vrijednost dugi niz godina. On je u laganoj prednosti jer će imati bolje informacije jer nas poznaje. Dobro ćemo se pripremiti za Šerif ili za Tbilisi. Smatram da ćemo biti u to vrijeme na nivou koji će biti dostatan za prolaz dalje”, najavio je Bjelica.

Nažalost zbog kazne UEFA-e uzvrat u Zagrebu Dinamo će igrati bez publike.

“Moramo se prilagoditi tome i u takvoj atmosferi proči dalje. To nam otežava posao ali vjerujem da ćemo biti toliko jaki da to uspijemo”, zaključio je Bjelica. Prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka su 23. ili 24. srpnja, a uzvrati se igraju 30. ili 31. srpnja. Ždrijeb trećeg pretkola bit će 22. srpnja.

Podijeli