Bivša djevojka na Dravi izbola predsjednika varaždinskih bajkera, Nikolu Tureka koji je...

Bivša djevojka na Dravi izbola predsjednika varaždinskih bajkera, Nikolu Tureka koji je od posljedica ozljeda preminuo

Podijeli

Varaždin je danas zavijen u crno. Od posljedica ozljeda zadobivenih u nemilom događaju koji se dogodio s 14./15. lipnja na Dravi, preminuo je Nikola Turek (30).

Izbola ga je njegova bivša djevojka Nuša B. (21) koja ga, kako smo neslužbeno doznali, izmamila u gluho doba noći iz kuće te se s njim sastala pri čemu ga je izbola nožem. Navodno ga je od prekida veze neprestano uznemiravala.

Nikola je bio teškom zdravstvenom stanju i liječnici su se borili za njegov život. Njegovo srce prestalo je kucati danas u 0.50 sati. Otišao je tako mladić, koji je bio predsjednik MK Barokera, a svi ga pamte ga vedra i vesela mladića.

– Nikola je bio odličan dečko, uvijek spreman pomoći te uvijek radišan i vrijedan – rekao je njegov poznanik.

Policija je izvijestila da je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između 21-godišnje djevojke i 30-godišnjaka. Tijekom sukoba je 21-godišnjakinja na zasad neutvrđeni način nanijela 30-godišnjaku ubodnu ranu u predjelu vrata. Ozlijeđeni je 30-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju.

Djevojka je dovedena u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje, te je po završetku istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Ubojstva u pokušaju, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Izbola ga je njegova bivša djevojka koja ga je, kako smo neslužbeno doznali, izmamila u gluho doba noći iz kuće te se s njim sastala pri čemu ga je izbola nožem.

Navodno ga je od prekida veze neprestano uznemiravala.

ORGANI Nikole Tureka, preminulog od ozljeda, bit će donirani

Kako saznajemo od rodbine, njegovi će organi biti donirani.

Nikola Turek inače je bio predsjednik Motorističkog kluba Baroker koji je često organizirao humanitarne akcije za djecu.

regionalni.com

Podijeli