BALAŠEVIĆ U ČAKOVCU Prodaja ulaznica kreće 11. veljače, poznate i cijene

BALAŠEVIĆ U ČAKOVCU Prodaja ulaznica kreće 11. veljače, poznate i cijene

Podijeli

Nakon nešto manje od dvije godine, Đorđe Balašević ponovo dolazi u Čakovec. Nezamjenjivi vojvođanski ratnik paorskog srca, izvest će program pod nazivom ‘Kalendar mog djetinjstva’, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme.

Balašević će uglavnom riječima i glazbom, uz pratnju pijanista Aleksandra Dujina, publiku provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi.

Popularni Đole u Međimurje stiže u subotu, 13. travnja, a program će se održati s početkom u 20 sati u Centru za kulturu Čakovec. U Međimurju vlada veliki interes za ulaznicama.

– Od ponedjeljka 11. veljače 2019. godine od 10.00 sati ulaznice za koncert Đorđa Balaševića idu u prodaju. Ulaznice po cijeni od 180,00 kn (balkon 150,00kn) možete kupiti online ili na blagajni Centra za kulturu Čakovec. Rezervacije ne primamo! – poručuju iz čakovečkog Centra za kulturu.

Panonski mornar vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama, emotivnu avanturu koja se nikad ne propušta i uvijek željno iščekuje!

emedjimurje.rtl.hr

Podijeli