Atraktivna Barbara Filipović je Miss Universe Hrvatske 2016.

Atraktivna Barbara Filipović je Miss Universe Hrvatske 2016.

Podijeli

Na finalnom izboru trijumfirala je Barbara Filipović koja je postala dvadeseta po redu Miss Universe Hrvatske te će predstavljati našu zemlju na svjetskom natjecanju

Na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2016. koji e održan u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu trijumfirala je osamnaestogodišnja Barbara Filipović iz Zagreba. Za njezinu prvu pratilju proglašena je Paula Čaić iz Vukovara koja je ponijela i lentu Miss simpatičnosti,  dok je druga pratilja i Miss fotogeničnosti Marija Kljajić iz Slavonskog Broda.

Prošlogodišnja pobjednica Barbara Ljiljak svoju je nasljednicu okrunila divnom krunom Zlatarne Dodić. Novoizabrana ljepotica dvadeseta je po redu Miss Universe Hrvatske i predstavljati će našu zemlju na svjetskom natjecanju Miss Universe 2016..

Barbara studira na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, govori engleski jezik. Voli putovati i provoditi vrijeme u prirodi, te čitati knjige. U slobodno vrijeme pjeva, bavi se jahanjem i odlazi u teretanu. Obožava skijati, a raduje je kuhanje.

Konkurencija atraktivnoj misici nije bila nimalo lagana. Devetnaest finalistica, među kojima bile su maturantice, studentice prava, veterine, ekonomije, novinarstva, kineziologije, akvakulture, ali i 4 finalistice s diplomama blistale su pred žirijem  u casual haljinama  Andree Zvono Design, kupaćim kostimima Pletix i sunčanim naočalama Optike Kraljević te u večernjim haljinama Vesne Sposa, dok su na nogama nosile cipele Humanic. Vizažisti i stilisti Salona Renata samo su naglasili njihovu prirodnu ljepotu.

U glazbenom dijelu ovog spektakla ljepote i mladosti sudjelovala je  pobjednica prošlogodišnjeg The Voicea i ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, Nina Kraljić , Jacques Houdek i gost iz Slovenije, Samuel Lucas . Program su vodili Nevena Rendeli i Mario Sedmak .

24sata.hr

Podijeli