Ante Cash predstavio hvaljeni album “Zloćko, a ne zločinac”

Ante Cash predstavio hvaljeni album “Zloćko, a ne zločinac”

Podijeli

Imotski reper Ante Cash je u subotu 20. veljače održao koncertno predstavljanje novog studijskog albuma “Zloćko, a ne zločinac”. Koncert se održao u sklopu Shock Show Industryja, a osim oduševljene publike, Cashu su podršku došli dati i kolege sa scene.

Queen of Sabe, Lea Radolfi (Judette), Mangroove, Dragi (Connect) i brojni drugi uživali su u više od sat i pol vremena svirke. Ante Cash je uživo predstavio svoje pjesme među kojima su hit singlovi “Vakula”, “Milena”, “Danke Deutschland”, “Stiglo je ljeto” i mnogi drugi. Vrckavi reper bio je odlično raspoložen, a najavio je i kako tijekom ove godine planira održati koncertnu turneju u Hrvatskoj.

noname(1)

Ante Cash iza sebe ima dva albuma “U ime Oca i Novca” i “Gotovinski popust” te brojne hit singlove kao što su “Moja Cikla”, “Neću više”, suradnja s Edom Maajkom na pjesmi “Đe si buraz” te “Nema cijene” koja je svojevremeno bila službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. Iza sebe ima preko sto koncerata diljem regije.

noname(2)

Prošla godina bila je iznimno uspješna za Antu Casha. Objavio je novi dvostruki studijski album, sa hit singlovima “Vakula” i “Milena”.

Na prvom albumu se nalazi deset pjesama. Glazbu i tekst potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash, tekst Ante Cash, a aranžman također Natko Smoljan, osim jedne pjesme koju potpisuje Pave Ruić. Na albumu se nalazi i veliki broj gostiju kao što su Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci te klapa Šibenik iz Zadra (side projekt Ante Casha, Pave Ruića iz Postolara Trippera i Maria Alajbega iz klape Libar). Na albumu se kao bonus nalazi i devet video spotova koji prate pjesme s albuma. Na drugom, bonus CD-u koji potpisuju Ante Cash i Zebrax nalazi se 12 pjesama, među kojima se ističu “Tamo da putujem” u suradnji s Arsenom Dedićem, “Mostarska”, “Sretna nova 1984.” i druge. Glazbu potpisuju Ante Cash i Erol Zejnilović, tekst Ante Cash, a aranžmane Erol Zejnilović i Luka Tralić.

Više informacija o Anti Cashu pronađite na: https://www.facebook.com/antecash86

Podijeli