Andrea Bocelli objavio novu pjesmu „Return To Love“ ft. Ellie Goulding

Andrea Bocelli objavio novu pjesmu „Return To Love“ ft. Ellie Goulding

Podijeli

Andrea Bocelli, poznati talijanski pjevač te jedan od najprepoznatljivijih tenora današnjice, udružio je snage s pop velesilom Ellie Goulding i kreirao pjesmu “Return To Love”. Pjesma je premijeru imala u Ken Bruce showu na BBC 2, a naći će se na pjevačevom albumu naziva „Sì Forever: The Diamond Edition“, koji će svjetlo dana ugledati 8. studenog ove godine.

Nakon što je njegov posljednji studijski album „Sì“ objavljen u listopadu 2018. godine i prodan u više od milijun primjeraka, Andrea Bocelli najavio je njegovo prošireno izdanje naziva „Sì Forever: The Diamond Edition“. Na njemu će se naći potpuno nove pjesme, koje je Bocelli snimio u suradnji s prijateljima i nekim od najuzbudljivijih pop imena današnjice. Jedno od tih imena je Ellie Goulding („Love Me Like You Do“, „Close To Me“), koja je s Andreom surađivala na pjesmi „Return To Love“.

Kao što naslov daje naslutiti, “Return To Love” sadrži iskrene i snažne emocije. Pjesma je prožeta glazbenom kemijom, koja proizlazi iz talenta te iz međusobnog divljenja talentiranih glazbenika: “Ellie Goulding je savršena osoba za ovu pjesmu. Njen je glas predivan i svidio mi se čim sam ga prvi put čuo.”, rekao je Bocelli. Isto mišljenje ima i slavna pjevačica: “Bila mi je velika čast surađivati s Andreom, a pjevati na talijanskom jeziku bio je vrlo zabavan izazov.”, komentirala je Ellie.

Andrea Bocelli jedan je od najpoznatijih opernih pjevača današnjice. Njegov jedinstven glas osvojio je  milijune slušatelja, a među brojnim osvojenim priznanjima nalazi se čak sedam World Music nagrada, prestižan Zlatni globus te zvijezda na šetalištu slavnih u Hollywoodu. Uz mnoštvo rasprodanih koncerata u arenama, Bocelli je nastupao i na brojnim iznimno popularnim događanjima, a među njima se ističu otvaranja Olimpijskih igara i Svjetskog nogometnog prvenstva. Surađivao je s brojnim poznatim izvođačima, među kojima su Ed Sheeran, Dua Lipa i Ariana Grande.

Pjesma “Return To Love” naći će se na albumu “Sì Forever: The Diamond Edition“, koji će biti objavljen 8. studenog ove godine te je dostupan za prednaručivanje.

Sì Forever: The Diamond Edition“ – popis pjesama

Alla Gioia (Ode To Joy)

Return To Love Feat. Ellie Goulding

 Un Rêve De Liberté

Ragazzo Mio (Danny Boy)

 Il Mare Calmo Della Sera (25th Anniversary Version)

Dormi Dormi Lullaby Feat. Jennifer Garner

Amo Soltanto Te Feat. Ed Sheeran

 If Only Feat. Dua Lipa

Fall On Me Feat. Matteo Bocelli

 Un’Anima

Miele Impuro

Gloria The Gift Of Life

Vertigo With Raphael Gualazzi At The Piano

I Am Here

Ave Maria Pietas Feat. Aida Garifullina

Podijeli