Američka teen-pop senzacija Billie Eilish bez imalo nas truda iznova uspijeva očarati

Američka teen-pop senzacija Billie Eilish bez imalo nas truda iznova uspijeva očarati

Podijeli

Baš kao i na prethodnim singlovima „ocean eyes“ i „idontwannabeyouanymore“, sve popularnija glazbenica svojim upečatljivim falsettom stvara atmosferičan ugođaj koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Produkciju potpisuje njen brat Finneas O’Connell, kojeg smo kao glumca imali priliku gledati u serijama Moderna Obitelj i Glee. Pjesma je već skupila više od 40 milijuna streamova, a za nju je snimljen i intrigantan videospot koji je dospio na YouTube Trending listu u Hrvatskoj:

Mlada je pjevačica otkrila odakle joj inspiracija za koncept spota – „Jedan mi je obožavatelj nedavno poklonio predivan crtež s mojim likom, na kojem je bilo prikazano  kako mi iz očiju izlazi crna boja. Pomislila sam kako to  izgleda fenomenalno i odlučila to prenijeti u spot. Rezultat je nestvaran!“ 

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell rođena je 2001. godine u Los Angelesu. Pažnju je javnosti na sebe skrenula sa svega 15 godina viralnim hitom  „ocean eyes“ koji je na Spotifyju skupio više od 130 milijuna streamova. Ona od tada u punom zamahu osvaja čitav svijet, a ova je godina za nju izuzetno uspješna, što je potvrđeno i početkom kolovoza kad je zauzela  prvo mjesto na Billboardovoj Emerging Artists ljestvici.

 

Podijeli