Alvaro Soler predstavionovi singl –„La Cintura“

Alvaro Soler predstavionovi singl –„La Cintura“

Podijeli

Preporučamo oprez: stiže odlična pjesma za dugo toplo ljeto! Već je zarazila mnoge, a radi se o pjesmi „La Cintura“ koju izvodi španjolski izvođač Alvaro Soler. Singl je u Hrvatskoj dostupan u radijskom eteru, a može se slušati na Deezeru, YouTubeu i Google Playu:

https://umhr.lnk.to/ASLaCintura

 Višestruko nagrađivani Španjolac Alvaro Soler predstavio je singl „La Cintura“ koji će se naći na njegovom drugom studijskom albumu „Mar de Colores“. Svijet očito voli vruće ljetne ritmove, a to dokazuju i brojke koje je postigao i Alvaro. Njegove pjesme preslušavane su skoro 390 milijuna puta i to samo na Spotifyju, dok se na YouTubeu bliži brojci od dva milijuna pretplatnika.

 „La Cintura“ u prijevodu označava kukove, a sama pjesma je plesnog karaktera. Ipak,

Alvaro Soler ne pripada kategoriji plesača: „Dok sam pisao pjesmu shvatio sam da se uopće ne odnosi na mene. Ja sam dosta visok i mršav i uopće ne plešem dobro. Pomislio sam da bih mogao uzeti taj svoj nedostatak i napisati pjesmu o tome. Ako sam iskren oko toga, možda se to pretvori u moju prednost.“

 Njegov prvi album, „Eterno Agosto“, i dalje pamte mnogi. Osim samostalnih pjesama, pamti ga se i po duetu s Jennifer Lopez na pjesmi „El mismo sol“. Već se pretpostavlja da će i drugi album donijeti mnoštvo zanimljivih pjesama uz koje će plesanje do dugo u noć biti zagarantirano.

Podijeli