6. Festival stripa u Centru za kulturu i Knjižnici “Nikole Zrinski”

6. Festival stripa u Centru za kulturu i Knjižnici “Nikole Zrinski”

Podijeli

Sutra počinje 6. Festival stripa u Centru za kulturu i Knjižnici Nikole Zrinskog u Čakovcu. Festival će započeti u 19 sati otvaranjem izložbe Retrospektiva: Mentor i učitelj, Krešimira Zimonića i Matija Pisačića. Prikazivat će se i filmovi Krug, Zlatkine žute minute te Čoban, a u petak će biti otvorena izložba ilustracija Maje Hrovat.

Maja se na ovoj izložbi predstavlja crno bijelim ilustracijama i ilustracijama u koloru. U petak će se još održati i radionica stripa, dok je subota rezervirana za Sajam stripa ispred Centra za kulturu. Naravno tu je i neizostavno crtanje za publiku, gdje možete sjesti za stol s omiljenim autorima i porazgovarati dok oni stvaraju crtež samo za vas.

Ovogodišnji festival posvećen je prerano preminulom kolekcionaru i članu udruge STRIPoblaČAK Robertinu Juraniću čija kolekcija broji 18 tisuća stripova. Ulaz na sva događanja u sklopu Festivala je besplatan. Više informacija o festivalu i eventualnim promjenama satnice dostupni su na facebook stranici Udruge STRIPoblaČAK.

Podijeli