24. Međimurje Open u Čakovcu ove subote u organizaciiji KK Globus

24. Međimurje Open u Čakovcu ove subote u organizaciiji KK Globus

Podijeli

24. izdanje Međimurje Opena 2020. održava se u subotu u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, a nastupit će 402 natjecatelja. Prijašnjih godina ta brojka je bila puno veća.

Tako je prošle godine na turniru nastupilo 1 200 natjecatelja iz 19 država, dok će ove godine nastupati samo hrvatski karatisti. Na snazi će biti stroge epidemiološke mjere. U dvoranu se neće moći ući bez maske, a na ulazu će se svima mjeriti temperatura. Svi će morati proći kroz dezinfekciju nogu, ali i obaveznu dezinfekciju ruku i torbe.

Dezinfekcija će se obavljati i na ulazu i na izlazu. Osim toga, karatisti su podijeljeni u šest grupa s oko 65 natjecatelja koji će se natjecati u katama i borbama u različita vremena. Između svake grupe bit će 30 minutna pauza koja će se iskoristiti za dezinfekciju dvorane. Svaka grupa imat će svoju boju akreditacije s QR kodom. Jedna grupa će nastupati do maksimalno dva sata, a nakon pauze će ući nova grupa. Grupe se neće miješati, dok 8 natjecatelja iz istog kluba može imati jednog trenera pa u dvorani Graditeljske škole ne bi trebalo biti više od 100 osoba po grupi.

Gledateljima ulaz nije moguć.

Podijeli